Tanssituntien kuvaus

LATINOMIX

Latinomix on tanssillinen tunti, jossa liikutaan soolona tunnetuimpien latinalaistanssien (esim. salsa, reggeaton, rumba, merengue, mambo, flamenco ja cha cha) kuumissa rytmeissä. Tunnilla harjoitellaan tekniikkaa ja helppoja koreografioita.

Tunti sopii sekä aloittelijoille että kaikille niille, jotka haluavat oppia, että miten liikkua latinomusiikin tahdissa. Tunneilla on ratkiriemukasta ja letkeää menoa.

Tunneilla käytetään sisälenkkareita tai tanssitossuja.

LatinoFIT


LatinoFIT on tanssillinen tunti, jossa keho saa kyytiä. Menevien latinorytmien ja fiiliksen innostamana kunto kohene kuin huomaamatta.

Tälle tunnille voi osallistua kuka tahansa, aiempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla. Sopii hyvin niin nuorille, keski-ikäisille kuin eläkeläisillekkin!

Tunneilla käytetään sisälenkkareita tai tanssitossuja.


ZUMBA®

Zumba® on maailman suosituin tanssi. Se yhdistää kuntoilun ja kuumat lattarirytmit. Zumba® tunnilla ei rakenneta koko tunnin mittaista koreografiaa vaan tunti etenee reippaasti kappaleesta toiseen. Monelle tanssitunnista tulee mieleen hankalat askelkuviot ja -sarjat, mutta Zumbassa ei askelilla ole niin merkitystä, vaan riittää, että liikut musiikin mukana oman osaamisesi mukaan. Zumba® tunnilla ei rakenneta pitkiä askelsarjoja, vaan keskitytään tanssimiseen ja hauskanpitoon.

Strong Zumba® on kaloreita kuluttava ja kuntoa kohottava tunti, jossa yhdistyy aivan huomaamatta myös lihaskuntoharjoittelu. Tällä tunnilla musiikin tahti pysyy normaalituntia reippaampana ja hiki on taattu.

- Kengät (ei liian karkeakuvioista pohjaa)
- Juomapullo
- Hikipyyhe