Tanssikoulu Bueno - sopimusehdot


Tanssikoulu Buenon sopimusehdot


Tanssitunneille ilmoittautuminen

Tunneille ilmoittaudutaan nettilomakkeella.

Tanssituntien ostovaihtoehdot:

- 10-, 15-, 20- tai 30- tunnin tanssipaketti

- yksittäinen tanssitunti (ei tarvitse ilmoittautua)

Shamrockin salsatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.


Ilmoittautuminen on sitova. Kursseille ei voi ilmoittautua puhelimitse.

Osallistujan täytyy olla 18 vuotta täyttänyt. 14 - 18 ‐vuotiaat voivat osallistua liikuntaryhmiin huoltajansa ilmoittamana. 


Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen jälkeen ilmoittautumista ei voi enää perua.


Sairastuminen

Mikäli asiakas on kuitenkin sairauden vuoksi estynyt osallistumaan tunneille vähintään neljän perättäisen viikon ajan ja lähettää siitä lääkärintodistuksen: tanssikoulubueno@gmail.com, palauttamme asiakkaalle osallistumismaksusta sairasloma‐aikaa vastaavan summan ilmoitetulle tilinumerolle.


Laskutus

Tanssikoulu Bueno lähettää jokaiselle asiakkaalle laskutustiedot sähköpostitse. Postitse lähetettävästä laskusta ja mahdollisesta maksumuistutuksen lähettämisestä peritään 5e.

Osallistumismaksun maksaminen

  • Tanssipaketit maksetaan sähköpostitse lähetetyillä laskutustiedoilla.
  • Yksittäinen tanssitunti maksetaan aina käteisellä ohjaajalle.
  • Edenred, ePassi ja Smartum käyvät maksuksi. Ohje niiden käyttämisestä lähetetään osallistumisvahvistuksen mukana.


Tanssitunnin peruuntuminen

Tanssikoulu Bueno voi perua tanssitunnin, mikäli sille on ilmoittautunut alle 10 asiakasta. Tanssitunnin peruuntumisesta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse tai tekstiviestillä ja siitä tiedotetaan myös nettisivuilla. Kurssin peruuntuessa vähäisen asiakasmäärän takia, asiakkaalle palautetaan hänen suorittamansa osallistumismaksu.


Yksittäisen tunnin peruuntuminen

Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua

1) ohjaajan sairastumisen vuoksi

2) koulujen tarvitessa salia omaan käyttöönsä.

Tieto tunnin peruuntumisesta laitetaan heti sen saavuttua nettisivulle, facebookiin ja siitä tiedotetaan ko. ryhmän asiakkaille sähköpostitse.

Ohjaajan äkillisissä sairastapauksissa pyrimme aina löytämään sijaisen. Mikäli se ei onnistu ja mikäli sähköpostitiedottamiseen ei ole riittävästi aikaa, tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan toimipisteen oveen kiinnitetyllä tiedotteella. Poisjääneen kerran tilalle pyritään järjestämään korvaava kerta, yleensä jatkamalla kautta eteenpäin. Jos se ei ole mahdollista, asiakas voi korvata poisjääneen tunnin jollain toisella tanssitunnilla saman kauden aikana.

Helsingin kaupungilla on oikeus purkaa tilavuokrasopimus yksipuolisesti perustuen kokoontumisrajoitukseen, mikäli suunnitellun tapahtuman järjestäminen kokonaisuudessa arvioiden turvallisesti ei ole mahdollista. Kyseessä on ylivoimainen, meistä riippumaton este, emmekä silloin korvaa peruutettuja tanssitunteja. Tunnit jatkuvat normaalisti, kun rajoitukset poistuvat.

Asiakkaan poissaolo yksittäiseltä tunnilta

Yksittäisistä tunneilta poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa. Tanssitunnin maksanut asiakas voi korvata  poissaoloaan käymällä millä tahansa toisella tanssitunnilla. 

Yleistä

Tanssikoulu Bueno ei ole vastuussa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Kaikki arvokas tavara kehotetaan ottamaan mukaan jumppasaliin.

Tanssikoulu Bueno pidättää oikeuden väliaikaisiin ohjaajamuutoksiin.

Tanssikoulu Bueno ei ole vakuuttanut asiakkaitaan ja tunnilla asiakkaalle tapahtuneen mahdollisen tapaturman korvaa hänen henkilökohtainen vapaa‐ajan vakuutuksensa.